Door Ward Overeem op 13 maart 2016

PvdA helpt o.a. mee in Drents Dorp tijdens NL Doet.

De PvdA draagt de actie van het Oranje Fonds, NL Doet een warm hart toe. Veel buurtbewoners steken wekelijks en soms wel vaker de handen uit de mouwen om iets te betekenen voor hun buurt. Deze mensen zijn in de ogen van de PvdA van onschatbare waarde en dragen bij aan een fijner leefklimaat en cohesie in de wijk. Reden om voor een aantal PvdA leden en fractieleden niet alleen in hun eigen wijk de handen uit de mouwen te steken maar ook in andere wijken mee te helpen met initiatieven van buurtbewoners. Ontdektuin Strijps Hukske 2

Drents Dorp
Zo waren Mieke Verhees, Frank Depla en Ward Overeem in Drents Dorp aanwezig. Buurtbewoners onderhouden hier een Ontdektuin, een lange groenstrook waar zij met zijn allen een groente- en kruidentuin beheren, gebruik kunnen maken van een aantal wandelpaden, staan er zelfgemaakte en onderhouden speeltoestellen, is er een Vlechtwerk hutBMX-crossterrein en staan er een aantal grote gezellige houtentafels. Sinds gisteren is daar een mooie eigen gemaakt (iglo) hut bijgekomen.

Met buurtbewoners samen hebben we de wandelpaden voorzien van nieuwe houtsnippers, Hebben we een prachtige hut gebouwd met natuurlijke materialen.

Iedereen doet wat?Lekkere lunch
Niet iedereen hoeft fysiek aan de slag. Zo waren enkele buurtbewoners die met hart en ziel gezorgd hadden voor de inwendige mens. Zij hadden gezorgd voor heerlijke koffie, thee en ook zelfgemaakte cake mocht niet ontbreken. Tijdens de pauze waren er broodjes met huisgemaakte eier- en tonijnsalade en natuurlijk heerlijke soep. Op deze eerste mooie lentedag konden we hier lekker in het zonnetje van genieten. Zo heeft ieder zijn eigen taak.

Met dank aan de buurtbewoners.
Het is fantastisch om te zien hoeveel buurtbewoners uit Drents Dorp mee helpen om hun buurt leefbaarder en gezelliger te maken. Het verbindt en biedt gezelligheid voor jong en oud. Frank, Mieke en ikzelf kijken dan ook met veel plezier en trots terug naar afgelopen zaterdagochtend. Uiteraard gaan wat ons betreft de credits naar alle vrijwilligers in alle wijken van Eindhoven die hun vaak spaarzame vrije tijd vol passie en toewijding invullen voor een meer leefbare buurt. Top.

Namens de fractie van de PvdA-Eindhoven.

Ward Overeem

Ward Overeem

Ward Overeem

Mijn naam is Ward Overeem, lijst 1 plaats 8. Raadslid voor onze prachtige gemeente Eindhoven en kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018. Op dit moment ben ik werkzaam bij Metechnica BV als landelijk arbeidsmarktcoach en eigenaar van Bureau Re-Ward. Verder ben ik betrokken inwoner van Eindhoven en zet ik mij graag in voor

Meer over Ward Overeem