Door Ward Overeem op 25 april 2014

Kick-off PvdA landelijke campagne Europa met Paul Tang en Diederik Samsom

U bent van harte welkom op 3 mei tussen 16:00 en 17:30 uur bij de buurt BBQ in Woensel-West bij ‘in de Voortuin’. Eet gratis een hapje mee en stel je vragen over Europa aan onze Europese lijsttrekker Paul Tang en Diederik Samson.

De landelijke campagne van de PvdA in het kader van de Europese verkiezingen van 22 mei aanstaande vinden plaats in Endhoven. uiteraard bent u allen hiervoor uitgenodigt.Met een buurtbarbecue trappen we de hete fase van de campagne voor de Europese verkiezingen af. Lijsttrekker Paul Tang en Diederik Samsom gaan graag met jou in gesprek over Europa. Wat betekent Europa voor Eindhoven, voor Brabant en voor Nederland?Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd in de vorm van een Europees buffet. Kom langs, eet een hapje mee en stel je vragen over Europa.

Buurt BBQ kick-off landelijke campagne #EP2014

Ward Overeem

Ward Overeem

Mijn naam is Ward Overeem, lijst 1 plaats 8. Raadslid voor onze prachtige gemeente Eindhoven en kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018. Op dit moment ben ik werkzaam bij Metechnica BV als landelijk arbeidsmarktcoach en eigenaar van Bureau Re-Ward. Verder ben ik betrokken inwoner van Eindhoven en zet ik mij graag in voor

Meer over Ward Overeem