Door Frank Depla op 11 april 2017

Na vele jaren eindelijk een opslagplaats voor de kano’s!

De Kanovereniging Gennerpermolen heeft na vele jaren een opslagplaats voor haar boten nabij de Dommel waar de leden trainen.
Dit betekent dat de jeugdleden nu ook zelfstandig kunnen trainen. Ze zijn niet meer afhankelijk van het vervoer van hun ouders. Gewoon met de fiets naar je sport!

Voor de verenigingen is dit erg belangrijk, want met jeugdleden is er weer een toekomst voor deze sportvereniging.

Ondanks de enorme inzet van de vereniging lukte het maar niet de opslag voor de boten voor elkaar te krijgen. De PvdA vind dat deze vereniging een toekomst verdiend. Juist omdat ze inzetten om meer jeugdleden. En daar hoort dus een voor opslag voor de boten bij.
Door goede samenwerking tussen kanovereniging, het Gilde ( een van de gebruikers van De Graanschuur)na, de Gemeente Eindhoven en politieke aandacht van de PvdA is het uiteindelijk gelukt.
De opslag is gerealiseerd, ook met dank aan de wethouder van sport Jakob Wedemeijer.

Op een mooie april zaterdag werd de opening van het seizoen extra feestelijk omdat zowel van de nieuwe opslag als van het water gebruik werd gemaakt. Ik werd gevraagd een woordje te spreken bij de opening en sprak ook met de leden.

Frank Depla

 

Frank Depla

Frank Depla

Ik ben Frank Depla (1963). Geboren getogen in Stratum. Nu al weer enige tijd woonachtig in Gestel en geruime tijd actief geweest voor de PvdA Eindhoven als raadslid. Nu probeer ik waar kan mensen te ondersteunen vanuit mijn rol als coordinator van het Ombudsteam. Wat mij motiveert is onrechtvaardige situaties aanpakken.  Bijvoorbeeld bewoners die vastlopen

Meer over Frank Depla