Door Frank Depla op 15 mei 2016

Sport verbroedert, is gezond en hartstikke leuk om te doen, ook in Vlokhoven

Wat een leuke voetbalmiddag deze week in vlokhoven!

Meer dan 10 teams van lagere scholen in Noord Woensel streden om de voetbaleer op een zonovergoten Cruyffcourt! Het kampioenschap van PSV eerdere deze week  inspirerende deze jongens en meiden met sportiviteit en veel plezier elkaar te bestrijden.

De middag werd georganiseerd door Bureau Cement en natuurlijk ondersteund door enthousiaste vrijwiVoetbal Vlokhovenlligers, zoals de scheidsrechters Mohammed en Fahrad.

Een nieuwigheid is de waterkraan bij dit Cruyffcourt, zeker deze middag kwam dat goed van pas. De kinderen vulde hun flessen of hingen gewoon onder de kraan om hun dorst te lessen op deze zonnige woensdagmiddag.
Een geweldige vondst: geen rommel van gebruikte petflessen , heerlijk koel en zoete Voetbal Vlokhoven2limonade wordt niet gemist, dus ook nog gezond! Ik heb begrepen dat kranen nog niet op alle Cruyffcourts zijn aangebracht, ik ga eens navraag doen of dit ook op andere voetbalwedstrijden kan worden geïnstalleerd,
Sport verbroedert,  kinderen spelen en bewegen samen, leren incasseren, maar sport is vooral leuk om te doen!! Het plezier spatte er van af!
En dit kan natuurlijk alleen wanneer vrijwilligers zich inzetten, ook in Vlokhoven.

 

 

 

Frank Depla

Frank Depla

Ik ben Frank Depla (1963). Geboren getogen in Stratum. Nu al weer enige tijd woonachtig in Gestel en geruime tijd actief geweest voor de PvdA Eindhoven als raadslid. Nu probeer ik waar kan mensen te ondersteunen vanuit mijn rol als coordinator van het Ombudsteam. Wat mij motiveert is onrechtvaardige situaties aanpakken.  Bijvoorbeeld bewoners die vastlopen

Meer over Frank Depla