Door Mary Fiers op 27 december 2014

PvdA verzorgt tweede kerstdag lunch veteranen

Wist u dat er in Eindhoven een inloophuis voor Veteranen is? ‘De Treffer’ staat in De Bergen en biedt dagelijks een huiskamer voor veteranen. Er worden allerlei activiteit georganiseerd voor en door veteranen.

Op 2e Kerstdag kregen de veteranen en hun vrijwilligers een lunch aangeboden door de PvdA. Met heerlijke zelfgemaakte gerechten. Het smaakte buitengewoon goed!

Na afloop van de lunch kregen onze vrijwilligers een uitgebreide rondleiding door het hele gebouw. In het gebouw is zelfs een klein museum en een bibliotheek gevestigd.

Er waren zo ontzettend veel verhalen te vertellen! Erg indrukwekkend. Wij danken de veteranen en vrijwilligers van het inloophuis ‘De Treffer’ voor hun gastvrije ontvangst.

Samengevat: vrijheid is niet vanzelfsprekend!

Laten we dat nooit vergeten!

Het Bestuur, fractie en leden van de PvdA Eindhoven wensen u allen een gezond 2015 vol vrijheid, inspiratie en geluk.

Mary Fiers

Mary Fiers

Met veel plezier woon ik in Eindhoven. Op mijn 17e ben ik hier gaan studeren en niet meer weggegaan. Eindhoven is de stad van de toekomst en nooit ‘af’. Er is letterlijk en figuurlijk ruimte om steeds weer nieuwe dingen te bedenken en te doen. Daar houd ik van! Samen de handen uit de mouwen.

Meer over Mary Fiers