Door Joost Mueters op 30 september 2013

Meerwaarde eigen partijkantoor PvdA-Eindhoven ja/nee?

Het bestuur van de afdeling Eindhoven wil graag bij haar eigen leden en bij de bezoekers van de website polsen, wat zij van een eigen lokaal PvdA pand vinden? Mocht er namelijk draagvlak zijn, dan kunnen bestuur en fractie verder praten over het betrekken van een eigen pand. De PvdA Eindhoven wil uiterlijk dit jaar onderzocht hebben of een lokaal PvdA-pand ook in Eindhoven mogelijk is. Er zijn als diverse PvdA panden zoals in Venlo, Groningen, Utrecht, Tilburg en Amsterdam, etc.  Op de foto zie je het partijkantoor van Utrecht. Dit is inmiddels de thuisbasis van de Utrechtse PvdA’ers. Het Utrechtse pand is overigens gelegen aan de levendige Amsterdamsestraatweg 212, en bestaat uit een voorruimte, met tafels en stoelen, en achterin een kleinere ruimte met banken.

Zo kun je denken aan een eigen Eindhovense PvdA-locatie waar de lokale belangenbehartiging zoals het ombudsteam, werkgroepen en het campagneteam, etc. in gehuisvest zijn. Echter een eigen pand betekent ook dat er vrijwilligers moeten zijn die het pand kunnen en willen beheren. Het doet een beroep op de leden van onze vereniging. Daarom horen wij graag van u of u vindt dat een eigen lokaal partijkantoor wenselijk is?

Vraag 1:
Staat u positief of negatief tegenover een eigen pand? Ja/Nee?

Vraag 2:
Zou u bereid zijn om t.a.v. het beheer van het pand een bijdrage te willen leveren (uiteraard naar draagkracht)?

U kunt uw reacties mailen naar: mueters@worldonline.nl

Namens het bestuur,

Joost Mueters
Penningmeester PvdA-Eindhoven

Joost Mueters

Joost Mueters

Ik ben Joost Mueters. Ik heb een mix gestudeerd van bedrijfskunde, algemene economie en rechten. Ik hou me al sinds 1988 bezig met ambachtelijke studiebegeleiding onder het dak van het Eindhovens Psychologisch Instituut. In het bestuur ben ik penningmeester en campagnevoerder. Ik ben vooral geïnteresseerd in onderwerpen op het gebied van onderwijs, financiën en armoede/werkgelegenheid.

Meer over Joost Mueters