Door op 25 november 2014

Bezoek aan Internationale school Eindhoven

De PvdA Eindhoven heeft vandaag een bezoek gebracht aan de Internationale School Eindhoven (ISE) om te ontdekken wat een stad zoals Eindhoven nodig heeft en hoe dit ondersteund word door de gemeente en dus ook onze eigen PvdA fractie die in het college zit. De regio heeft een Brainport functie en wij maken werkgelegenheid door juist het aantrekkelijk te maken voor grote internationale bedrijven om zich te vestiging in onze omgeving. Een belangrijke wijze waarop we dat kunnen doen is het onderwijs ook op internationaal gebied versterken en aantrekkelijk maken voor werknemers om zich hier te gaan vestigen.

Mede dankzij de inzet van de onze gemeente en fractie hebben we nu een zeer gewenste schakel in de vorm van de ISE gekregen. De school streeft nu al ver voorbij haar doelstellingen voor groei in het aantal leerlingen. Om te zien hoe dat dit ontstaan is had het bestuur alle leden uitgenodigd om de school te gaan bezoeken. En zelf te zien wat sociale economische politiek kan betekenen voor ons internationale imago en voor veel meer bedrijfstakken die hier van mee profiteren. Daarnaast is het ook een mooie excursie voor iedereen die als lid van de PvdA zijn of haar eigen stad wil ontdekken, en op locaties wil kan komen waar je niet meteen aan denkt.

Met deze foto impressie krijgt u hopelijk ook een goede indruk wat een bijzonder monumentale locatie de oude kazerne is gebleven en wat voor een prachtige school er bij is gekomen. Wij hopen dat er nog meer leden aanwezig zijn bij de volgende gezamenlijke ontdekking van ons eigen bijzondere Eindhoven. Een stad die ons allemaal bind en aan het hart ligt.

Bestuur PvdA Eindhoven