Aandacht geef je door…

Door Erik van der Werff op 25 december 2017

Niemand mag met Kerst alleen zijn, lijkt een cliché van Robert ten Brink. Helaas komt dit echter nog veel te vaak voor, ook in onze stad. De PvdA Eindhoven ging daarom naar het Woensels winkelcentrum WoensXL om aandacht te besteden aan mensen die een eenzame Kerst tegemoet gaan. We hebben het winkelend publiek gevraagd een roos door te geven aan, een koekje te delen met of een kerstwens te schrijven voor iemand die dat extra verdient deze aankomende feestdagen.
Ontroerend om te zien dat de betrokkenheid van ons Eindhoven zo hoog ligt. Persoonlijke verhalen kwamen naar boven en mooie wensen zijn opgeschreven.

Ten slotte nog een kort beroep op jij, die dit leest, om extra aandacht te geven aan iemand in je omgeving die dit verdient. Ook al klinkt het cliché, niemand mag alleen zijn.

Erik van der Werff
Kandidaat-raadslid Lijst 1 nummer 11

Erik van der Werff

Erik van der Werff

Geboren en getogen in Eindhoven heb ik Eindhoven zien groeien naar een bruisende, internationale stad. Er ligt nog heel veel moois op de stad te wachten, maar Eindhoven staat ook voor vele uitdagingen: genoeg – en betaalbare – woningen, scholingsmogelijkheden voor iedereen en sport- en cultuurfaciliteiten. Ik hoop mijn achtergrond en kennis van de economie

Meer over Erik van der Werff