17 maart 2016, om 22:00

Algemene Ledenvergadering

Samenleven
Mooier dan Job Cohen kun je het niet zeggen: ‘De PvdA wil de boel een beetje bij mekaar houden.’ Precies. Maar dan moet je wel weten waar de boel uit elkaar valt of dreigt te vallen. Daar willen we het graag over hebben tijdens de ledenvergadering van 17 maart a.s. Doel: inventariseren welke spanningen er leven in Eindhoven. We willen graag zo concreet mogelijk zijn. Daarom vragen we naar jouw eigen ervaringen. Wat heb jij onlangs aan spanningen gezien of meegemaakt in onze stad en wat is het verhaal erachter? Op basis van de uitkomsten van 17 maart gaan we aan de slag met een maatschappelijke verkenning.
We nodigen je van harte uit om op 17 maart aan te schuiven. Het zou mooi zijn – maar zeker niet verplicht – als je vooraf noteert wat je kwijt zou willen en dit e-mailt naar: [email protected]. Het kan helpen de avond maximaal inhoud te geven.
De agenda voor de algemene ledenvergadering van 17 maart:
20.00 uur         Welkom en opening door voorzitter Mary Fiers
20.05 uur         Korte presentatie Yasin Torunoglu en Frank Depla over aanpak PvdA asielzoekersvraagstuk en succes ervan.
20.15 uur         Korte presentatie Hafid Bouteibi over zijn plan om eind 2016 een initiatiefvoorstel over de inclusieve samenleving aangenomen te krijgen.
20.25 uur         Open gesprek over ervaringen met spanningen in Eindhoven. Gespreksleider: Mary Fiers.
21.15 uur         Vastellen jaarrekening 2015 PvdA Eindhoven
korte presentatie door penningmeester en bevindingen kascontrolecommissie
Voor bijlagen: e-mail naar [email protected]
21.30 uur         10 jaar raadslid; een terugblik
Mieke Verhees en Frank Depla zijn beiden 10 jaar raadslid voor de PvdA Eindhoven. Zij blikken samen terug op 10 jaar raadslidmaatschap.
21.45 uur         (her)verkiezing bestuursleden; de huidige bestuursleden Erik van der Werff (secretaris), Joost Mueters (penningmeester), Mary Fiers (voorzitter), Ali Koç en Albertien Schoots zijn herkiesbaar. We nemen afscheid van Frank van de Kerkhof. Er is dus ruimte voor een nieuw bestuurslid. Indien er meerdere kandidaten zijn dan zullen deze zich kort aan de ledenvergadering presenteren.
22.00 uur         Afsluiting.
Datum; donderdag 17 maart
Tijd: vanaf 19.30 uur inloop. aanvang 20 uur
Locatie: Stadhuis Eindhoven

Graag tot de 17e!
Namens het bestuur,
Mary Fiers