Nieuws

Afscheid bestuur

door Erik van der Werff op 16 juni 2017

Afgelopen maandag was de laatste bestuursvergadering van het afdelingsbestuur van de PvdA Eindhoven. Uitgebreid hebben we teruggekeken op de afgelopen drie jaar, en vooruit naar het nieuwe bestuur. Wat moet er toch nog echt gebeuren?

Vanzelfsprekend is er nog veel werk te verrichten. Zeker met een afdeling die verdubbelt in ledenaantal, door de voorgenomen fusie met de regio-afdelingen. Echter, we zijn als bestuur ook trots op de vele zaken die we bereikt hebben.

Namens de rest van het afdelingsbestuur neem ik graag afscheid met opgeheven hoofd: we zijn trots op datgene dat bereikt is en we hebben het met passie gedaan. Een voorrecht om de afdeling op een dergelijke manier dienstbaar te zijn.

We wensen het nieuwe bestuur van de PvdA Regio Eindhoven alvast veel succes en wijsheid. De wegen zullen elkaar vast en zeker nog eens kruisen.

Tot ziens!
Erik van der Werff

Secretaris PvdA Eindhoven

Geef een reactie

* = verplicht, e-mailadres wordt niet gepubliceerd.