Nieuws

Afscheid bestuur

door Erik van der Werff op 16 juni 2017

Afgelopen maandag was de laatste bestuursvergadering van het afdelingsbestuur van de PvdA Eindhoven. Uitgebreid hebben we teruggekeken op de afgelopen drie jaar, en vooruit naar het nieuwe bestuur. Wat moet er toch nog echt gebeuren?

Vanzelfsprekend is er nog veel werk te verrichten. Zeker met een afdeling die verdubbelt in ledenaantal, door de voorgenomen fusie met de regio-afdelingen. Echter, we zijn als bestuur ook trots op de vele zaken die we bereikt hebben.

Namens de rest van het afdelingsbestuur neem ik graag afscheid met opgeheven hoofd: we zijn trots op datgene dat bereikt is en we hebben het met passie gedaan. Een voorrecht om de afdeling op een dergelijke manier dienstbaar te zijn.

We wensen het nieuwe bestuur van de PvdA Regio Eindhoven alvast veel succes en wijsheid. De wegen zullen elkaar vast en zeker nog eens kruisen.

Tot ziens!
Erik van der Werff

Secretaris PvdA Eindhoven

One Response to “Afscheid bestuur”

 1. Frans schreef:

  Dit is een bericht wat overal oppast. Inhoudelijk staat er niets in, wie er weg gaan staat ook niet vermeld, welke posten er door dit vertrek open komen te staan laat zich ook raden enz. enz.
  Het was gezellig, iedereen heeft goed werk verricht, de daden worden niet genoemd, ook was men trots op de vertrekkers, wat was de reden? en zo kunnen we nog een tijdje doorgaan.
  De secretaris kan zo’n verslag schrijven zonder er bij aanwezig te zijn geweest of een verslag van een eerdere vertrek van medewerkers uit de kast te halen en te voorzien van een nieuwe datum.
  Als we hier voor naar de stembus moeten gaan om personen verantwoordelijkheid te geven ons te vertegenwoordigen nou dan weet ik het wel.
  OP naar de volgende verkiezingen in 2018 wat zullen ze ons daarvoor weer allemaal beloven.

Geef een reactie

* = verplicht, e-mailadres wordt niet gepubliceerd.