Door Mary Fiers op 8 november 2015

Wijkactie ’t Ven

Afgelopen vrijdag 6 november heeft een team van PvdA-vrijwilligers (Frank Depla, Ward Overeem, Edith van Dijk en Ria Otten) de handen uit de mouwen gestoken op een feest voor alle vrijwilligers van de wijk ‘t Ven. Vrijwilligersfeest 't VenDit feest werd georganiseerd door het wijkbestuur om de trouwe vrijwilligers te bedanken voor hun inzet! Door mee te helpen willen we als PvdA laten zien hoezeer ook wij de inzet van al die vrijwilligers waarderen. De vrijwilligers werden bedankt voor hun tomeloze inzet en getrakteerd op heerlijk hapjes en drankjes die door onze PvdA vrijwilligers werden uitgeserveerd.

En daar bleef het niet bij. De dagen erna is deur-aan-deur deze flyer verspreid om de hele wijk te feliciteren met zoveel vrijwilligers!

Mary Fiers

Mary Fiers

Met veel plezier woon ik in Eindhoven. Op mijn 17e ben ik hier gaan studeren en niet meer weggegaan. Eindhoven is de stad van de toekomst en nooit ‘af’. Er is letterlijk en figuurlijk ruimte om steeds weer nieuwe dingen te bedenken en te doen. Daar houd ik van! Samen de handen uit de mouwen.

Meer over Mary Fiers