9 mei 2016

Aangenaam!

Hallo! Mijn naam is Lara. De jongere ouderen kennen die naam zeer waarschijnlijk van de filmklassieker Doktor Zhivago. De oudere jongeren vragen weleens of ik genoemd ben naar Lara Croft. Het eerste is het geval. Toen ik in 1974 geboren werd, bestond Lara Croft namelijk nog niet.

Ruim acht jaar geleden verhuisde ik van Deurne naar de Blaarthemseweg in Eindhoven. Niet bepaald de andere kant van de wereld, maar toch wel een wereld van verschil. In Eindhoven is echt veel meer te doen. Even naar de film, de Feel Good Market, een leuke voorstelling, een avondje dansen… Je hoeft niet overal bij te zijn, maar als je zin hebt is er altijd wat te beleven. Ik vind Eindhoven echt een fijne plek om te wonen.

Toen ik de vacature voor medewerker communicatie bij de PvdA Eindhoven tegenkwam op internet, twijfelde ik dan ook geen moment. Eindhoven én Sterk en Sociaal past helemaal bij mij. Later zag ik dat ik m’n sollicitatiebrief twee dagen te laat verstuurd had. Gelukkig zijn ze niet zo flauw bij de PvdA, want op 1 mei ben ik begonnen als ‘medewerker communicatie’! (Als je geïnteresseerd bent in mijn cv, bekijk gerust m’n website)

Ik heb echt zin in deze baan! Er gebeurt al heel veel qua communicatie, maar de structuur ontbreekt nog wat. Daar ligt dan ook mijn eerste uitdaging. Het allerleukste van ‘communicatie’ is dat je dat nooit alleen doet. Je hebt elkaar echt nodig! Dus heb je leuke ideeën, tips of trucs, dan hoor/lees ik ze graag. Je kunt me bereiken via lara.rongen@pvda-eindhoven.nl of 06-42 30 76 48.

En dat hoort ook bij jezelf voorstellen: hobby’s… Ik ben gek op Engelse en Scandinavische detectives, gezelligheid met familie en vrienden, festivals, koken én lekker eten met een glaasje rood of wit en ik kan echt genieten van een wandeling met m’n hondjes Polly en Zjon langs de Dommel. Vergeet ik nog iets? Oh ja, op z’n tijd heerlijk nietsnutten in de hangmat;).

We komen elkaar ongetwijfeld binnenkort een keer tegen!

Hartelijke groet,

Lara