Fractielid

Hafid Bouteibi

Economie & Werk
Hafid Bouteibi

Over Hafid Bouteibi

h.bouteibi@eindhoven.nl

“Eindhoven, een voorbeeldstad”

Ik heb van u de mogelijkheid gekregen de komende periode weer de stad van dienst te zijn. De vorige periode ben ik woordvoerder armoede, zorg en onderwijs geweest. We hebben op deze gebieden veel bereikt. Eindhoven is een stad met goed onderwijs, een eerlijk armoedebeleid en mensen die hulp nodig hebben krijgen de zorg die bij hun past.

Deze periode ga ik mij richten op het thema arbeid. Zoveel mogelijk eindhovenaren op het voetbalveld en het liefst geen reservebank. Dat klinkt utopisch maar ambitie is mijn drijfveer.

Ik ben vader van 3 zoontjes en wil werken aan een stad waar onze kinderen in de toekomst aan mogen bijdragen maar vooral ook van mogen profiteren. Wij gaan van deze stad een voorbeeld maken voor het hele land. Eindhoven wordt de stad met relatief de meeste mensen aan het werk, interessant voor investeerders en toegankelijk voor iedereen die er een bijdrage aan wil leveren.

Natuurlijk kunnen wij dat niet alleen. Daarom vraag ik u contact met mij op te nemen wanneer u vindt dat er zaken beter moeten. Maar ook wanneer u ideeën heeft om meer mensen aan het werk te helpen.

Voor de stad die wij voor ogen hebben zijn we allemaal van belang. Met elkaar wordt eindhoven een voorbeeldstad.

Hafid Bouteibi
Raadslid voor de PvdA
Gemeente Eindhoven

h.bouteibi@eindhoven.nl