Door Ward Overeem op 6 december 2013

Yasin Torunoglu reikt bloemen uit aan trotse directeur basisschool ’t Palet

De trotse Wethouder Yasin Torunoglu verraste gisterenochtend de trotse directeur Yvonne van Mierlo, van basissschool ‘ Palet.

Afgelopen dinsdag 2 december werd de uitslag van het onderzoek van RTL Nieuws naar de Cito-scores in ons land bekend gemaakt. Met een gemiddeld Cito-resultaat van 539,3 (landelijk 529,4) is basisschool ’t Palet in Woensel-West de best scorende basisschool geworden van heel Brabant. De afgelopen vier jaren is door het team van Yvonne van Mierlo heel veel tijd, liefde en energie gestopt om van ’t Palet een goede basisschool te maken. Zo is ’t Palet in vier jaar tijd van een niveau onder de maat naar de absolute top gestegen. “Een gezamenlijke prestatie van iedereen die bij de school betrokken is,” verzekert een trotse Yvonne.

“We zien een toenemende instroom van kinderen uit de Franklinbuurt aan de andere kant van de Wattstraat. Kinderen van wat hoger opgeleide, veelal ‘witte’ ouders, die in het verleden onze school voorbij reden, kiezen nu ook graag voor ’t Palet.”

Een prestatie waar de Wethouder en natuurlijk ook de PvdA-Eindhoven enorm trots op is. Degene die nu nog beweren wat gerichte wijkaanpak geen succes oplevert moet zelf maar eens komen kijken.

Ward Overeem

Ward Overeem

Mijn naam is Ward Overeem, lijst 1 plaats 8. Raadslid voor onze prachtige gemeente Eindhoven en kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018. Op dit moment ben ik werkzaam bij Metechnica BV als landelijk arbeidsmarktcoach en eigenaar van Bureau Re-Ward. Verder ben ik betrokken inwoner van Eindhoven en zet ik mij graag in voor

Meer over Ward Overeem