Door Ward Overeem op 20 januari 2014

Vrijwilligersdag PvdA Eindhoven een succes.

Campagnevoeren is vrijwilligerswerk! Zonder vrijwilligers geen campagne. Daarom organiseerde wij afgelopen zondag 19 januari onze eigen vrijwilligersdag in ons tijdelijke campagnehuis. Wat was er een energie voelbaar! Er waren naast veel actieve leden, ook veel nieuwe leden op deze middag afgekomen. Iets waar we als campagneteam uitermate trots op zijn.

Yasin Torunoglu onze lijsttrekker, opende met een vlammend betoog waarom PvdA de grootste moet blijven in Eindhoven. Het gaat deze verkiezingen echt ergens over. Indien u kritisch de programma’s van alle partijen onder de loep neemt dan ziet u duidelijke verschillen. Kies je voor werk, zorg, veiligheid, de buurt- en wijkaanpak en een goed financieel doorgerekend programma, dan kom je bij de PvdA uit. Mary Fiers, campagnecoördinator hield een inleiding en legde het doel van deze middag uit. Er waren statafels waar je langs kon lopen en in aanraking kon komen met diverse onderwerpen en thema’s in relatie tot de campagne. Onder het genot van een hapje en drankje werd er informatie uitgewisseld en kennis gemaakt met de kandidaten op de lijst.

Interesse om mee te doen met onze campagne!
Er is de komende tijd extra veel werk aan de winkel en samen met onze vrijwlligers gaan wij ervoor zorgen dat PvdA de grootste blijft!
Steun jij ons als vrijwilliger bij onze campagne of wil je meer weten? Laat hieronder een reactie achter wat jij voor ons kunt doen of mail naar PvdA040verkiezingen@gmail.com

Namen het campagneteam,

Ward Overeem
PvdA-Eindhoven

 

Ward Overeem

Ward Overeem

Mijn naam is Ward Overeem, lijst 1 plaats 8. Raadslid voor onze prachtige gemeente Eindhoven en kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018. Op dit moment ben ik werkzaam bij Metechnica BV als landelijk arbeidsmarktcoach en eigenaar van Bureau Re-Ward. Verder ben ik betrokken inwoner van Eindhoven en zet ik mij graag in voor

Meer over Ward Overeem