Twee nieuwe leden in het ombudsteam!

Door Frank Depla op 13 mei 2020

Recent zijn er twee nieuwe leden aangesloten bij ons Eindhovense ombudsteam. Ze stellen zich hier aan u voor!

Ton Geerts

Ik ben Ton Geerts bijna 70 jaar, getrouwd (48 jaar) en heb gewerkt bij de vakbond, indertijd de Industriebond. Daarnaast in het vormingswerk en bij Arbeidsvoorziening ( de arbeidsbueau’s). De laatste 12 jaar voor mijn pensioen heb ik als zelfstandige gewerkt waarbij ik mensen die ziek waren hielp hun leven weer op de rails te krijgen zogenaamd ‘spoor2’  van de wet poortwachter.

Mijn motivatie om aan te sluiten bij het PvdA ombudsteam is dat ik mensen, die om wat voor reden dan ook vastlopen in het woud van regels en regelgeving te om hierin hun weg te vinden.

 

Jos Dijkmans

Ik ben Jos Dijkmans (1952), woonachtig in de wijk Gestel. Ongeveer 40 jaren heb ik gewerkt als arts, waarvan de laatste 30 jaren als huisarts. Luisteren naar mensen is vanuit mijn vak een dagelijks aspect, iets wat ik graag doe. We staan klaar voor mensen uit alle lagen van de bevolking en proberen te kijken waar mensen tegenaan lopen. Ik hoop vanuit de activiteiten binnen het ombudsteam ook iets voor mensen te kunnen betekenen en bij structurele problemen vanuit de PvdA hier iets aan te kunnen doen.

 

 

Frank Depla

Frank Depla

Ik ben Frank Depla (1963). Geboren getogen in Stratum. Nu al weer enige tijd woonachtig in Gestel en geruime tijd actief geweest voor de PvdA Eindhoven als raadslid. Nu probeer ik waar kan mensen te ondersteunen vanuit mijn rol als coordinator van het Ombudsteam. Wat mij motiveert is onrechtvaardige situaties aanpakken.  Bijvoorbeeld bewoners die vastlopen

Meer over Frank Depla