Door Mary Fiers op 9 mei 2015

Stagiair gezocht!

we want ryouZoek jij een leerzame stage in een dynamische werkomgeving? Ben jij flexibel, heb je affiniteit met politiek / de Partij van de Arbeid en wil jij de gemeenteraadsfractie en het bestuur communicatief ondersteunen, dan zij wij op zoek naar jou!

 

Het bestuur en de fractie van de PvdA Eindhoven is op zoek naar een communicatie stagiair die een half jaar lang wil meewerken. De PvdA Eindhoven is de grootste politieke partij in Eindhoven.

Om de communicatie van de PvdA Eindhoven te versterken heeft de PvdA Eindhoven vorig jaar een communicatieteam in het leven geroepen. Dit team bestaat geheel uit vrijwilligers, dit betekent dat ze beperkt de tijd hebben om al hun ideeën goed uit te voeren.

De PvdA Eindhoven heeft gekozen voor 3 inhoudelijke, en daaruit volgend communicatiedoelstellingen, voor de komende periode (2015-2018). Samen met actieve vrijwilligers gaan we aan de slag om hier uitvoering aan te geven. Dat vraagt op korte termijn om een stagiair met hands-on mentaliteit die met deze doelstellingen aan de slag wil gaan.

Om ons hierbij te helpen zoeken we een pro-actieve stagiaire (communicatie), die in staat is om zelfstandig te kunnen werken.

Taakomschrijving: 
– Penvoerder zijn van-, en een actieve inhoudelijke bijdrage leveren aan, meedenken met strategie voor het uitvoeren van de doelstellingen (voor de periode 2015-2018).

– Op basis van de gekozen inhoudelijke speerpunten van de PvdA Eindhoven ‘hands-on’ uitvoering geven aan het plan van aanpak communicatie (denk aan teksten schrijven voor flyers, website, Facebook, enz).
– Behalve het schrijven van teksten ook meedenken aan input voor de sociale media
– Inhoudelijke thema’s naar begrijpbare boodschappen vertalen

Belangstelling?
Neem dan per mail contact op met Mary Fiers, voorzitter van de afdeling Eindhoven (voorzitter@pvda-eindhoven.nl).

 

Mary Fiers

Mary Fiers

Met veel plezier woon ik in Eindhoven. Op mijn 17e ben ik hier gaan studeren en niet meer weggegaan. Eindhoven is de stad van de toekomst en nooit ‘af’. Er is letterlijk en figuurlijk ruimte om steeds weer nieuwe dingen te bedenken en te doen. Daar houd ik van! Samen de handen uit de mouwen.

Meer over Mary Fiers