13 maart 2017

Speciale verkiezingsnummer Senioren Bulletin

Een paar keer per jaar maakt onze werkgroep Senioren het Senioren Bulletin voor alle senioren in Eindhoven. Deze keer hebben ze een speciaal nummer gemaakt met 7 interviews met Eindhovenaren over de verkiezingen.

Het Senioren Bulletin wordt door Eindhoven verspreid in een oplage van 5000 en kunt u ook als digitaal magazine lezen. Op de knop rechts kunt u zich abonneren op onze nieuwsbrief én digitale versie van het Senioren Bulletin.

Ad Sparidaans, lid van deze werkgroep schreef de inleiding:

De verkiezingen komen eraan. In dit nummer vragen we een aantal mensen waarom ze op 15 maart PvdA willen stemmen. Alleen PvdA? Ja, want dit seniorenbulletin is een initiatief van de Eindhovense PvdA. We hebben daar nooit een punt van gemaakt, omdat we er voor iedereen willen zijn. Maar we kunnen er alleen voor iedereen zijn, als we iets betekenen. Daarom willen we u laten zien dat een stem op de PvdA ook een stem is vóór de belangen van 60-plussers.

De PvdA heeft altijd oog en oor gehad voor de problematiek van oudere mensen. Solidariteit met wie het moeilijk heeft, is ons eerste gebod. Daarom kijkt Nederland altijd naar de PvdA als het gaat over de pensioenen en over de zorg. Maar regeren gaat over meer. Bijvoorbeeld over gelijke kansen voor iedereen op het gebied van onderwijs, werk en wonen. Alle ouderen verwachten dat hun kinderen en kleinkinderen op deze gebieden een steuntje in de rug krijgen van de politiek.
Op de volgende bladzijden leest u de persoonlijke verhalen van Eindhovenaren met ervaringen in onderwijs, werk(vakbond) en ouderenhuisvesting. U leest ook waarom zij, met al hun ervaring, nog steeds kiezen voor de PvdA. Het zou mooi zijn als de PvdA op 15 maart ook op uw stem mag rekenen!

Senioren Bulletin hier downloaden als PDF.