Door Ward Overeem op 4 oktober 2017

Robin Hood dicht? Ward wil weten hoe het zit!

Super jammer dat de Stichting Robin Hood ineens stopt met haar activiteiten. Zoals het er nu uitziet is er interesse om wel met Caffee Allee en Broeinest verder te gaan onder een nieuwe eigenaar. ’t Cruydenhuisch zou wel dicht gaan. Doodzonde niet alleen vanwege de leerwerkfunctie maar ook vanwege de sociale functie in de wijk. Dat gemis hebben we ook gezien in Woensel West toen al eerder restaurant ‘In de Voortuin’ zijn deuren sloot.

De medewerkers maken zich zorgen over hun toekomst. Daarom heb ik, mede namens collega Bouteibi gisteren vragen gesteld aan de Wethouder om in contact te treden met Lumens en het payrollbedrijf ondermeer omdat de medewerkers zich ernstig zorgen maken over hun rechten. Normaal gesproken niet direct een taak van de gemeente maar vanwege de bijzondere band die er was tussen Robin Hood de gemeente en meewerkende bedrijven uit de stad vond ik het noodzakelijk deze vragen te stellen. Ik houd jullie op de hoogte.

Lees hier de vragen die ik gesteld heb tijdens de vergadering van 3 oktober Rondvraag_PvdA_Stichting_Robin_hood 

Ward Overeem

Ward Overeem

Mijn naam is Ward Overeem, lijst 1 plaats 8. Raadslid voor onze prachtige gemeente Eindhoven en kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018. Op dit moment ben ik werkzaam bij Metechnica BV als landelijk arbeidsmarktcoach en eigenaar van Bureau Re-Ward. Verder ben ik betrokken inwoner van Eindhoven en zet ik mij graag in voor

Meer over Ward Overeem