Raadslid voor de PvdA iets voor jou?

Door Ellen Schoumacher op 16 juli 2021

In 2013 stelde iemand mij de vraag. Is politiek niet iets voor jou? Ik had daar nooit over nagedacht, ik was gewoon lekker mijn ding aan het doen met allerlei leuke en zinvolle initiatieven. Ik zat toen vol vragen hoe dat precies zit, politiek en in de raad zitten.

Een bijzondere level-up van iets voor je stad doen. Na 7 jaar in de raad kan ik wel stellen dat je wel degelijk ‘het verschil’ kan maken.

Ook iets voor jou? Frank Depla politiek dier en sociaal democraat pur sang is deze zomer drie zaterdagen met collega raadsleden op het terras van de Willemien om al je vragen te beantwoorden! Voel je welkom!

“Jouw politieke talenten inzetten voor jouw stad? Wil jij het verschil maken voor Eindhoven? Wordt dan raadslid! Wil je eerst wat meer weten?

Kom dan aanstaande zaterdag naar de Meet & Greet op het terras van café Wilhelmina. Frank Depla en leden van de Eindhovense PvdA fractie geven antwoord op al je vragen over wat het raadswerk nou precies inhoudt. En wat jij als raadslid kan doen voor de stad en haar inwoners. Wij maken graag kennis met je om hierover onze ervaringen te delen!

Meld je hier aan of mail naar [email protected] of 06 20031574. Spontaan langskomen kan ook!

Café Wilhelmina, Wilhelminaplein 6, aan tafel op het terras onder het genot van een drankje en een bitterbal! (je herkent ons aan de rode roos op tafel )

Welkom!

Wanneer?
zaterdag 9 juli

Zaterdag 28 augustus

Zaterdag 11 september

Iedere keer van 14.00 – 16.00 uur

 

De PvdA Eindhoven zet zich in voor:

– meer en betaalbare woningen

– een stabiele baan en voldoende inkomsten

– Goed onderwijs voor alle leerlingen uit onze stad

– een schone en duurzame stad”

 

Daarnaast kun je meelopen met een raadslid op vrijdag 23 juli overdag . Tussen 11.00 en 15.00 uur . We gaan dan op een creatieve wijze punten ophalen voor het verkiezingsprogramma: in gesprek met bewoners,  wat goed gaat in hun wijk en wat moet veranderen.
Ook even aanmelden bij Frank Depla.

 

Nb. Sluitingstermijn voor je sollicitatie voor raadslid  is 12 september, mocht je ambities hebben voor lijstrekker, meld je dan aan voor 1 augustus.

https://eindhoven.pvda.nl/nieuws/kandidaatstelling-gr-2022-geopend/

 

 

 

Ellen Schoumacher

Ellen Schoumacher

Geboren in 1965 in Woensel, groeide ik op als jongste van zes in een traditioneel gezin. Mijn vader werkte bij de DAF en mijn moeder zorgde voor de kinderen. Ik woon met plezier in de Bloemenbuurt-Zuid in Stratum, heb een allerliefste vriend en ben een trotse oma. Door mijn eigen levenswandel weet ik hoe het is

Meer over Ellen Schoumacher