Door Ward Overeem op 9 augustus 2013

PvdA-Eindhoven

Vanavond zijn Frank Depla en Ward Overeem namens de PvdA Eindhoven op werkbezoek geweest in verband met geluidoverlast dat enkele buurtbewoners in de omgeving van Park Hilaria ervaren. Zij nemen de goede suggesties van de buurtbewoners mee terug naar de fractie.

Groen Links heeft reeds vragen ingediend over Park Hilaria en wij onderschrijven de reeds ingediende vragen. Wat wij zelf wel gemerkt hebben, is dat het indienen van eventuele klachten door buurtbewoners nog wel wat efficiënter zou kunnen. Frank zal dit dan ook onder de aandacht brengen van Wethouder Staf Depla. Daarna hebben wij ouderwets zelf de kermis bezocht en het mag ook gezegd worden, het was lekker druk en Park Hilaria zag er wel weer schitterend uit.

Ward Overeem

Ward Overeem

Mijn naam is Ward Overeem, lijst 1 plaats 8. Raadslid voor onze prachtige gemeente Eindhoven en kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018. Op dit moment ben ik werkzaam bij Metechnica BV als landelijk arbeidsmarktcoach en eigenaar van Bureau Re-Ward. Verder ben ik betrokken inwoner van Eindhoven en zet ik mij graag in voor

Meer over Ward Overeem