Door Frank Depla op 8 oktober 2016

Nieuwtje uit de fractie: Blijf rijden!

Buslijnen 3 en 55 blijven rijden!

Via bewoners van onder anderen de Eerbrand en Kronehoef, twee verzorgingshuizen begreep de PvdA fractie dat de buslijnen 3, 5 en 55 zouden worden opgeheven. Dat riep voor zowel de bewoners als de fractie de vraag op waar deze ouderen dan zouden moeten opstappen? Het zou hen namelijk enorm beperken in hun mobiliteit, zelfstandigheid en vrijheid.

Reden voor de PvdA om hierover vragen te stellen en heeft aan de wethouder aangegeven dat dit niet mag gebeuren. We zijn blij dat de wethouder zich vervolgens hiervoor hard heeft gemaakt bij de nieuwe vervoerder.

Dit heeft geleidt tot het volgende resultaat:

Lijn 3 en 5 blijven behouden en voor de bewoners van Dommelhoef, waar lijn 55 langs kwam, wordt maatwerk geleverd. Zo zie je maar weer hoe belangrijk het is om de politiek vragen te stellen als inwoners. Vragen worden altijd door de fractie serieus behandeld. Een mooi resultaat.

Frank Depla

Frank Depla

Ik ben Frank Depla (1963). Geboren getogen in Stratum. Nu al weer enige tijd woonachtig in Gestel en geruime tijd actief geweest voor de PvdA Eindhoven als raadslid. Nu probeer ik waar kan mensen te ondersteunen vanuit mijn rol als coordinator van het Ombudsteam. Wat mij motiveert is onrechtvaardige situaties aanpakken.  Bijvoorbeeld bewoners die vastlopen

Meer over Frank Depla