Door Ward Overeem op 27 mei 2013

Ledendag: bezoek samen met PvdA-Eindhoven de Tweede Kamer

Zaterdag 15 juni organiseren we onze Ledendag in de Tweede Kamer. Kamerleden geven jou en je introducé graag een rondleiding in het Kamergebouw. Je mag ook even plaatsnemen op een Kamerzetel in de plenaire zaal. Deze dag geeft je de kans om van dichtbij kennis te maken met het Binnenhof en onze Kamerleden.

 

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via deze link . Doe dat snel, want er is nog maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Je ontvangt de uitnodiging voor 15 juni per mail.

Waar moet ik zijn?
De bezoekersingang op Lange Poten 4 in Den Haag. Neem je ID-bewijs mee en houdt er rekening mee dat je door detectiepoortjes heen moet. Een routebeschrijving vind je hier.

Hoe laat begint het programma?

Er is een ochtend- en een middaggroep. Degenen die het dichtste bij wonen worden voor de ochtend uitgenodigd, de anderen voor de middag.

locatie: Tweede Kamer Den Haag

datum 15 juni 2013, 11:00 uur

Meld je aan via bovengenoemde link. Als je samen wilt reizen met andere leden uit Eindhoven, geef dat dan nog even door aan Ilse Fischer (ilse@pvda-eindhoven.nl)

Ward Overeem

Ward Overeem

Mijn naam is Ward Overeem, lijst 1 plaats 8. Raadslid voor onze prachtige gemeente Eindhoven en kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018. Op dit moment ben ik werkzaam bij Metechnica BV als landelijk arbeidsmarktcoach en eigenaar van Bureau Re-Ward. Verder ben ik betrokken inwoner van Eindhoven en zet ik mij graag in voor

Meer over Ward Overeem