Door Ward Overeem op 3 februari 2015

Landelijke campagne-aftrap Provinciale Staten in Eindhoven

Eindhoven is de stad van de vernieuwing. De stad van de toekomst. Daarom organiseert de landelijke PvdA op 7 februari vanaf 15.30u in het Klokgebouw de aftrap voor de verkiezingen in ons Eindhoven met het “Festival van de Toekomst”.

In het Klokgebouw op Stijp-S (5617 Eindhoven)
Zaterdag 7 februari.
Inloop vanaf 15.30 uur. Start vanaf 16 uur. Einde 18 uur.

Diederik Samsom opent de dag met een toespraak over het Nederland van de toekomst. De volgende sprekers zijn onder meer minister van financiën Jeroen Dijsselbloem, Mark Minkman (directeur van Paradiso) over de toekomst van cultuur en popmuziek, Roald van der Vliet (InnoSportLab) over innovatie in de sport, Jasmin Schous, voorzitter van de Nationale Jeugdraad en Ron van Baden (FNV-bondgenoten) over de toekomst van de arbeidsmarkt.

Tegelijk met de campagneaftrap barst in het Klokgebouw de Beneluxfinale los van robotwedstrijd FIRST LEGO League. Zo’n 500 kinderen van negen tot zestien jaar gaan de strijd met elkaar aan met een zelf ontworpen robot. Diederik Samsom verzorgt de prijsuitreiking aan de jongste ingenieurs van Nederland.

We hopen jullie daar allemaal te zien en spreken!

Aanmelden kan via deze link!

Tot zaterdag.

Ward Overeem

Ward Overeem

Mijn naam is Ward Overeem, lijst 1 plaats 8. Raadslid voor onze prachtige gemeente Eindhoven en kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018. Op dit moment ben ik werkzaam bij Metechnica BV als landelijk arbeidsmarktcoach en eigenaar van Bureau Re-Ward. Verder ben ik betrokken inwoner van Eindhoven en zet ik mij graag in voor

Meer over Ward Overeem