PvdA 040 presenteert kandidaten voor gemeenteraadsverkiezingen

17 november 2017

Ervaring en vernieuwing

De kandidaatstellingscommissie (KSC) is verheugd om een lijst met kwalitatief sterke, betrokken en enthousiaste kandidaten voor de gemeenteraadsfractie 2018 van de PvdA Eindhoven te presenteren.

De onafhankelijke commissie stond onder voorzitterschap van Gaby van den Biggelaar, voormalig raadslid/fractievoorzitter en voormalig lid landelijk partijbestuur.

De KSC heeft zich laten leiden door de opdracht zoals die door de Algemene Ledenvergadering in de profielschetsen van raadslid en fractie is verwoord. Bij het samenstellen van deze lijst is gekeken naar de kwaliteiten van de individuele kandidaten, gecombineerd met de effectiviteit van een toekomstige fractie. De KSC heeft met deze lijst een balans gevonden tussen continuïteit en vernieuwing, spreiding van kwaliteiten en portefeuilles. Met deze lijst kan de PvdA een team in de raad brengen dat elkaar aanvult en versterkt.

Deze ontwerpkandidatenlijst wordt tijdens de Algemene Ledenvergadering van 21 december 2017 aan de Eindhovense PvdA-leden voorgelegd. De leden hebben het laatste woord. Overigens met uitzondering van de lijsttrekker Yasin Torunoglu; hij is al gekozen tot lijsttrekker.

 1. Yasin Torunoglu
 2. Arnold Raaijmakers
 3. Hafid Bouteibi
 4. Wil van Haalen
 5. Marjolein Senden
 6. Jan Hopstaken
 7. Ellen Schoumacher
 8. Ward Overeem
 9. Edith van Dijk
 10. Patrick van Tuijn
 11. Erik van der Werff
 12. Eric Cols
 13. Moamer Klempic
 14. Vanessa Jolink
 15. Devon de Jong
 16. Irme Franssen
 17. Patrick Stassen
 18. Albertien Schoots
 19. Henk Vlemmix
 20. Ria Otten
 21. Peter Meulesteen
 22. Conny Oosterhout
 23. Jelle Krol
 24. Madelon vd Hofstad
 25. Frits Achten
 26. Trudy van Helmond
 27. Joran van Aart
 28. Shirodj Raghoenath
 29. Eef Klaassens
 30. Staf Depla
 31. Mieke Verhees
 32. Frank Depla