Door Albertien Schoots op 6 september 2019

In memoriam: Huub Vossen

Op 1 september jongstleden is Huub Vossen overleden. Een trouwe bezoeker van de maandelijkse senioreninloop in ons Honk. Actief betrokken met een duidelijk eigen mening.

Bij Huub stond het begrip solidariteit centraal. De basis hiervoor is gelegd tijdens zijn jeugd in Buenos Aires en later in London. Rond zijn 14e levensjaar is hij naar Nederland gekomen en in aanraking met de PvdA gekomen.

Huub werd echt politiek actief in de jaren ’60. Een fijne partij, zo omschreef Huub het. Een partij, die een duidelijk beeld van de toekomst had. Lang is hij lid geweest van een klankbord ter ondersteuning van raadsleden in Sint-Oedenrode. Het werkzame leven stopte voor Huub niet op zijn 65e. Tot ongeveer zijn 80e heeft hij gewerkt in zijn eigen adviesbureau.

 

Huub is korte tijd erg ziek geweest. Maar tot het laatst kon je nog heftige politieke gesprekken met hem voeren. De senioren-inloop heeft hij als heel zinvol en erg prettig ervaren. Het voelde voor hem als thuiskomen en voor hem was “de cirkel van zijn leven daardoor rond”.

Hiervoor wil hij iedereen bedanken.

 

We gaan hem zeer missen!

 

Namens de PvdA senioreninloop,

Albertien Schoots

Albertien Schoots

Albertien Schoots

Ik ben Albertien Schoots. Ik ben 65 jaar, getrouwd, moeder en oma. Ik woon met veel plezier in Woensel-West en ben daar een actieve vrijwilliger. Ik heb me altijd ingezet voor leefbare, veilige en sociale wijken, waar samen aan de wijk wordt gewerkt. In mijn werk heb ik vele jaren leerlingen/studenten, die extra hulp nodig

Meer over Albertien Schoots