Door Mary Fiers op 6 maart 2016

Hart voor de rode zaak?

Dan ben jij misschien ons nieuwe bestuurslid? Frank van de Kerkhof heeft aangegeven te willen stoppen. Het afdelingsbestuur is daarom op zoek naar een waardige vervanger.

In Eindhoven is lid van het afdelingsbestuur geen ‘kantoorbaan’. We zoeken iemand, die samen met de zittende bestuursleden Albertien, Joost, Erik, Ali en Mary de handen uit de mouwen steekt.

Samen het goede voorbeeld geven: dus actief meedoen in onze vereniging. Uiteraard wordt het nieuwe bestuurslid gekozen door de leden. Dat willen we doen tijdens de volgende bestuursvergadering. Als er meerdere kandidaten zijn dan is er ook wat te kiezen! Tijdens die vergadering staat ook de herbenoeming van Albertien, Ali, Joost, Erik en Mary op de agenda.

Belangstelling? Neem dan contact op via voorzitter@pvda-eindhoven.nl

Mary Fiers

Mary Fiers

Met veel plezier woon ik in Eindhoven. Op mijn 17e ben ik hier gaan studeren en niet meer weggegaan. Eindhoven is de stad van de toekomst en nooit ‘af’. Er is letterlijk en figuurlijk ruimte om steeds weer nieuwe dingen te bedenken en te doen. Daar houd ik van! Samen de handen uit de mouwen.

Meer over Mary Fiers