Hallo Kruidenbuurt, hoe gaat het met jullie?

Door Erik van der Werff op 27 januari 2018

De straat op en de deuren langs. We doen het wekelijks, en daarom waren we vandaag op bezoek in de Kruidenbuurt. Een wijk waar de afgelopen vijftien jaar veel is veranderd, met veel nieuwbouw en een grote mix aan mensen die er wonen.

Veel bewoners die we spraken zijn erg tevreden over de wijk en hun woningen. Wel waren er enkele zaken die de aandacht verdienen, waarvan de beschikbaarheid aan parkeerplaatsen veel werd genoemd. Een wijk waar ook veel tweeverdieners wonen met meerdere auto’s per gezin komt de beschikbaarheid niet ten goede.

Andere problemen die vaak werden aangekaart is vuil op straat en hondenpoep. Het moge duidelijk zijn dat we als PvdA Eindhoven voorstander zijn van een schone openbare ruimte, en het is iets om samen rekening mee te houden. Een tip die werd gegeven door een buurtbewoner is het uitbreiden van hondenuitlaatvelden, aangezien deze veelal erg klein zijn of ontbreken. Wellicht dat dit politiek nog vervolg krijgt!

Mochten we je gemist hebben vandaag in de wijk, maar wil je toch nog iets kwijt? Laat het ons vooral weten!

Door Erik van der Werff, kandidaat raadslid.

Erik van der Werff

Erik van der Werff

Geboren en getogen in Eindhoven heb ik Eindhoven zien groeien naar een bruisende, internationale stad. Er ligt nog heel veel moois op de stad te wachten, maar Eindhoven staat ook voor vele uitdagingen: genoeg – en betaalbare – woningen, scholingsmogelijkheden voor iedereen en sport- en cultuurfaciliteiten. Ik hoop mijn achtergrond en kennis van de economie

Meer over Erik van der Werff