Door Frank Depla op 7 oktober 2016

Geluidsoverlast aan de Hofstraat wordt nu echt aangepakt!

Eindelijk, na meer dan 10 jaar strijd van bewoners gaat Staatssecretaris Sharon Dijksma (PvdA) fors investeren in het spoor om de geluidsoverlast tegen te gaan.

Te veel treinen werden omgeleid vanuit de Betuweroute over de zogenaamde Brabantroute. Hierdoor was met name aan de Hofstraat een enorme overlast.

Bewoners slapen zelfs in een geïsoleerd tuinhuis omdat het in hun gewone huis niet te harden was van het lawaai. Goed lobbywerk is verricht door de lokale PvdA richting Den-Haag. Daarnaast een goede samenwerking met de aanhoudende bewoners van de Hofstraat en inzet van onze Statenleden en fracties langs dezelfde Brabantroute heeft geleid tot dit resultaat. Dit laat weer eens zien hoe belangrijk een sterke landelijke PvdA nodig is om lokale problemen op te lossen.

Frank Depla

Frank Depla

Ik ben Frank Depla (1963). Geboren getogen in Stratum. Nu al weer enige tijd woonachtig in Gestel en geruime tijd actief geweest voor de PvdA Eindhoven als raadslid. Nu probeer ik waar kan mensen te ondersteunen vanuit mijn rol als coordinator van het Ombudsteam. Wat mij motiveert is onrechtvaardige situaties aanpakken.  Bijvoorbeeld bewoners die vastlopen

Meer over Frank Depla