31 oktober 2016

Diederik Samsom donderdagavond in Eindhoven

Niet voor niks zijn we sociaal democraten. Ledendemocratie is dan ook belangrijk binnen onze partij. Om onze nieuwe lijsttrekker te kiezen gaan eind november de stembussen open: wie wordt straks de lijsttrekker van de PvdA? En er valt wat te kiezen!

In de media leest u er al over: Doorknokken, Samen Vooruit…  De kandidaten voeren al flink campagne voor de landelijke lijsttrekkersverkiezing.  Ook op locatie: aanstaande donderdag komt Diederik Samsom, onze huidige politieke leider, in Eindhoven.

Wat zou u willen vragen aan Diederik?
U kunt het hem zelf persoonlijk vragen tijdens de ‘meet & greet’ in ons PvdA Honk. tussen 20:00 en 21:00 uur.

Hou komende donderdag avond ook uw telefoon in de gaten…  Tussen 19:30 en 21:00 uur kan het zijn dat wij (het belteam: actieve vrijwilligers met leden van het bestuur, raadsleden en Diederik zelf) u bellen. Omdat we dat ook spontaan doen, omdat we nieuwsgierig zijn naar wat u vindt van de lijsttrekkersverkiezing en of u gaat stemmen.

Wilt u er zeker van zijn dat u gebeld wordt door ons bel-team, maar misschien op een ander moment? Stuur dan een e-mail met uw gegevens naar secretaris@PvdA-Eindhoven.nl

Aan het einde is er voor de pers de gelegenheid om ook even wat vragen te stellen.

Graag tot donderdag,
PvdA Eindhoven

 

Adres:
PvdA Honk
Boschdijk 127 C

Het Honk is een kelder- en atelierwoningen gelegen onder het flatgebouw en alleen bereikbaar via de achterzijde! Onze voordeur vindt u via een trap naar beneden (midden van de parkeerplaats, tussen twee groene hekjes)