Door Ward Overeem op 24 oktober 2015

Ali Koç genomineerd voor een Be a Nelson Award

Ali heeft met hart en ziel het initiatief genomen om de afdeling Jonge Socialisten op te zetten, daardoor is hij opgevallen en één van de genomineerden voor de Nelson Award naar aanleiding van de oproep Be a Nelson. Deze oproep is uitgezet om mensen, die de handen uit de mouwen te steken voor een sociaal doel, te belonen en in de aandacht te zetten.De PvdA Eindhoven is trots op de nominatie van Ali en hopen natuurlijk dat hij deze mooie prijs in ontvangst mag nemen. Maar zover is het nog niet. De uitreiking vindt namelijk plaats op donderdag 5 november in de Raadszaal van het Stadhuis Eindhoven. Burgemeester, Rob van Gijzel, zal op dat moment uit de genomineerden de winnaar van de Nelson Award Eindhoven bekendmaken en de prijs uitreiken. Wie weet is onze Ali dat wel! Hij wordt in ieder geval in het zonnetje gezet! Het programma is van 16.30 – 18.30 uur en voor een drankje en een hapje wordt gezorgd. Mocht je het leuk vinden om bij deze de uitreiking aanwezig te zijn laat dat dan even weten aan Mary Fiers.

Nelson Award Eindhoven
De Nelson Award Eindhoven is een prachtig kunstwerk, ontworpen door de kunstenaar Nelson Carrilho. Het kunstwerk is geïnspireerd op een uitspraak van Mandela: “The greatest glory in living, lies not in never falling, but in rising everytime we fall!’’.

Alle genomineerden ontvangen het boek Be a Nelson. Dit boek is van Ilco van der Linde, founder van Bevrijdingspop, dance4life, MasterPeace. Het boek geeft ‘ tips and tricks’ en is een inspiratiebron om aan de slag te gaan voor een betere wereld. Daarnaast staan er meer dan 20 verhalen van bekende en onbekende ‘change-makers’ als voorbeeld in. Zij zijn de leiders van de toekomst. Ilco van der Linde maakt een tour door Nederland en België om Nelsons in verschillende steden te inspireren en te belonen.

Jurering
De jurering van de Nelson Award Eindhoven vindt plaats door Ilco van der Linde, de auteur van het boek Be a Nelson, samen met juryleden van de uitgeverij Lemniscaat en de gemeente Eindhoven. De winnaar dingt tevens mee met de nationale verkiezing van de Nelson Award.

Laat u voor vrijdag 30 oktober aan Mary weten of u aanwezig kunt zijn en met hoeveel personen u komt?

Ward Overeem

Ward Overeem

Mijn naam is Ward Overeem, lijst 1 plaats 8. Raadslid voor onze prachtige gemeente Eindhoven en kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018. Op dit moment ben ik werkzaam bij Metechnica BV als landelijk arbeidsmarktcoach en eigenaar van Bureau Re-Ward. Verder ben ik betrokken inwoner van Eindhoven en zet ik mij graag in voor

Meer over Ward Overeem