Door Albertien Schoots op 9 april 2015

1 mei viering

De PvdA Eindhoven is een afdeling die bruist. Zo worden er volop activiteiten georganiseerd zodat de leden elkaar kunnen ontmoeten. Natuurlijk ook op 1 mei, van oudsher de dag van de arbeid en uiteraard een bijzondere dag voor een partij als de PvdA.

Een goed idee van enkele leden om daar dit jaar weer eens extra aandacht aan te geven. En de Philips Fruittuin leek ons een geschikte plek voor die 1 mei-viering. (Kent u die tuin al? Anders een extra motief om 1 mei langs te komen). Van 16.00 tot 18.00 uur komen we daar bij elkaar in de Philips Fruittuin (Oirschotsedijk 14-A, 5651 GC Eindhoven)

Yasin Torunoglu zal kort iets vertellen over de betekenis van 1 mei in de huidige tijd. Maar er is natuurlijk ook volop gelegenheid om informeel van gedachten te wisselen. En wat is gezelliger om naast een drankje ook een hapje te krijgen…. Allerlei hapjes door onze eigen leden gemaakt. Heb je zin in het bakken van een lekkere hartige quiche, het maken van gevulde wijnbladeren, Surinaamse pasteitjes of iets anders? Neem dan contact op met Albertien Schoots per e-mail ([email protected]) of telefonisch 06 3199 1338, zij coördineert de hapjes.at het programma precies gaat worden wordt op dit moment nog voorbereid door een werkgroep. Heb jij ideeën en wil je daaraan mee doen? We horen het graag. Maar dat het vooral ook een gezellige bijeenkomst wordt is zeker!

1 Mei valt dit jaar op de eerste vrijdag van de maand. Vandaar dat de borrel in Usine uiteraard niet door gaat; we borrelen immers in de Philips Fruittuin.

Noteer de datum alvast in je agenda. Neem gerust je buren, vrienden en kinderen mee … Oh ja, en vergeet de zon niet;)!

Albertien Schoots

Albertien Schoots

Ik ben Albertien Schoots. Ik ben 65 jaar, getrouwd, moeder en oma. Ik woon met veel plezier in Woensel-West en ben daar een actieve vrijwilliger. Ik heb me altijd ingezet voor leefbare, veilige en sociale wijken, waar samen aan de wijk wordt gewerkt. In mijn werk heb ik vele jaren leerlingen/studenten, die extra hulp nodig

Meer over Albertien Schoots