Hard werken loont!

Door: Ali Koç

Hard werken loont!…Jonge Socialisten in Eindhoven en omstreken is opgericht!

Op donderdag 2 april jl. was het eindelijk zover. De eerste algemene ledenvergadering van de Jonge Socialisten in Eindhoven was een feit. Een druk bezochte bijeenkomst waar ook de partijvoorzitter van de Partij van de Arbeid Hans Spekman aanwezig was om de kersverse JS-afdeling van dichtbij mee te maken.

JS Eindhoven

De avond begon met een presentatie van het ombudsteam van de PvdA Eindhoven. Tijdens deze presentatie werd aan de aanwezigen meegedeeld dat het belangrijk is dat de Jonge Socialisten zich aansluiten bij het ombudsteam. Ook kwetsbare jongeren verdienen natuurlijk een bestaanszekerheid! Na deze presentatie vond de bestuursverkiezing plaats. Na een voorstelronde van de kandidaten werd door de JS-leden het nieuwe JS-Eindhoven-bestuur gekozen. Een enorme opluchting voor de kartrekkers aangezien de afgelopen maanden hard werd gewerkt om een JS-afdeling in Eindhoven en omstreken te realiseren. Na deze verkiezing gingen de Jonge Socialisten in gesprek met Hans Spekman. Tijdens dit gesprek gaf Hans Spekman aan dat jongeren zich meer naar buiten moeten richten in plaats zich opsluiten in een kleine zaal waar eindeloos wordt vergaderd.

Uiteindelijk is een gezonde mix van jongeren en seniorleden belangrijk voor de levendigheid in de PvdA. De Jonge Socialisten in Eindhoven en omstreken willen een frisse wind laten waaien in Eindhoven en omstreken. De jeugd heeft immers de toekomst!