Door Mary Fiers op 7 december 2014

Gezocht, pro-actieve zelfstandige stagiaire communicatie

De PvdA Eindhoven heeft gekozen voor 3 inhoudelijke, en daaruit volgend communicatiedoelstellingen, voor de komende periode (2015-2018). Samen met actieve vrijwilligers gaan we aan de slag om hier uitvoering aan te geven. Dat vraagt op korte termijn om een uitgewerkt communicatieplan en een start met de uitvoering. Om ons hierbij te helpen zoeken we een pro-actieve stagiaire (communicatie), die in staat is om zelfstandig te kunnen werken.

Taakomschrijving:
– Penvoerder zijn van-, en een actieve inhoudelijke bijdrage leveren aan, het plan van aanpak communicatie (voor de periode 2015-2018).

– Op basis van de gekozen inhoudelijke speerpunten van de PvdA Eindhoven ‘hands-on’ uitvoering geven aan het plan van aanpak communicatie (denk aan teksten schrijven voor flyers, website, Facebook, enz).

Belangstelling?
Neem dan per mail contact op met Mary Fiers, voorzitter van de afdeling Eindhoven ([email protected]).

 

Mary Fiers

Mary Fiers

Met veel plezier woon ik in Eindhoven. Op mijn 17e ben ik hier gaan studeren en niet meer weggegaan. Eindhoven is de stad van de toekomst en nooit ‘af’. Er is letterlijk en figuurlijk ruimte om steeds weer nieuwe dingen te bedenken en te doen. Daar houd ik van! Samen de handen uit de mouwen.

Meer over Mary Fiers

Waar ben je naar op zoek?