Erik van der Werff

Secretaris

Eindhoven, de stad waar ik geboren en getogen ben. De stad waar ik de verschillen zie die er zijn in de stad: rijk versus arm, vies versus schoon, oud versus jong enzovoorts. Echter, deze verschillen blijken te verbleken in de idealen die de stad heeft, in de vooruitgang die ze boekt en de inwoners die samen leven en samenkomen tijdens de talloze evenementen die de stad kent. Deze verbindingsfactor versterken terwijl de ongelijkheden wegebben is een van de dingen waarvoor ik strijd. En juist daarom is het belangrijk dat we samen vooruitkomen, samen meedenken en samen – met elkaar – deze stad elke dag weer maken tot wat het is: een fantastische stad om te wonen met een sociaaldemocratisch hart!

 

Contact?
secretaris@pvda-eindhoven.nl

Meer weten?
www.facebook.com/ErikvdWerff

Kandidaatstelling voor raadsleden open!

door Erik van der Werff op 6 september 2017

Vanaf heden staat de kandidaatstelling voor zowel de lijsttrekker als raadsleden voor de PvdA Eindhoven open. De deadline voor de kandidaatstelling is voor de functies respectievelijk 1 september (lijsttrekker) en 18 september 2017 (raadslid).

lees verder »

Verslag alv 16-06

door Erik van der Werff op 18 juni 2017

Afgelopen vrijdag was de laatste officiële algemene ledenvergadering van de afdeling PvdA Eindhoven. Daar is besloten dat de afdeling fuseert met die van de randgemeenten, om samen sterker te zijn.

lees verder »

Afscheid bestuur

door Erik van der Werff op 16 juni 2017

Afgelopen maandag was de laatste bestuursvergadering van het afdelingsbestuur van de PvdA Eindhoven. Uitgebreid hebben we teruggekeken op de afgelopen drie jaar, en vooruit naar het nieuwe bestuur. Wat moet er toch nog echt gebeuren?

lees verder »

Stagiaires gezocht!

door Erik van der Werff op 29 mei 2017

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018 zijn we op zoek naar een tweetal stagiairs. We willen, als PvdA Eindhoven, graag de grootste blijven. Heb je verantwoordelijkheidsgevoel, lef en enthousiasme? Lees dan snel verder!

lees verder »

Verslag ALV 18-05

door Erik van der Werff op 20 mei 2017

Op donderdag 18 mei vond de 3e algemene ledenvergadering plaats van 2017. Lees verder voor het verslag van deze vergadering.

lees verder »

Raadslid worden?

door Erik van der Werff op 8 mei 2017

De voorbereidingen voor de gemeenteraadsverkiezing in 2018 zijn begonnen. Het is een lang proces met vele stappen. Eén van de activiteiten is dat we op zoek gaan naar goede mensen die de PvdA willen én kunnen vertegenwoordigen.

lees verder »

Verslag ALV 29 maart

door Erik van der Werff op 4 april 2017

Afgelopen woensdag, 29 maart, vond de tweede algemene ledenvergadering van 2017 plaats. Een terugblik op de Tweede Kamerverkiezingen stond centraal.

lees verder »

Verslag Algemene Ledenvergadering

door Erik van der Werff op 22 januari 2017

Afgelopen donderdag, 19 januari, vond de eerste algemene ledenvergadering van 2017 plaats. Een goedbezochte bijeenkomst, waar een aantal belangrijke besluiten werden genomen.

lees verder »

Voornemen fusie PvdA-afdelingen regio Eindhoven

door Erik van der Werff op 11 december 2016

De afgelopen periode is het bestuur van de PvdA Eindhoven, bij vertegenwoordiging van voorzitter Mary Fiers, betrokken geweest bij gesprekken met vijf andere PvdA-afdelingen in de regio Eindhoven. Doel: het vormen van één gezamenlijke, gefuseerde afdeling.

lees verder »

Nieuwjaarsborrel 2017

door Erik van der Werff op 9 december 2016

Op zondagmiddag 8 januari 2017 houden we een nieuwjaarsborrel in ons Honk aan de Boschdijk. Bij deze bent u van harte uitgenodigd. Proost u mee op het nieuwe jaar? Bekijk hier de uitnodiging. Tot dan! Let op: Het PvdA Honk, Boschdijk 127C, Eindhoven is gelegen aan het parkeerterrein dat ligt aan de Rosa Manusstraat. Het is een

lees verder »

Henk Leenders genomineerd!

door Erik van der Werff op 6 december 2016

Ons Brabantse Tweede Kamerlid Henk Leenders is genomineerd voor de titel Groenste politicus 2016. Een ultieme blijk van waardering voor zijn werk in de Tweede Kamer zou natuurlijk zijn als Henk wint. Daarvoor is uw hulp nodig: stem nu via http://groenstepoliticus.nl/ en zorg dat de titel in het natuurrijke Brabant blijft;)!

lees verder »

Housewarming!

door Erik van der Werff op 3 juli 2016

Na een aantal dagen klussen is ons honk eindelijk gebruiksklaar! Vanzelfsprekend verdient dat een feestje en wel op zondag 17 juli. Door middel van een officiële housewarming nemen we het honk officieel in gebruik. Hapjes en drankjes zijn aanwezig. Hopelijk tot dan!

lees verder »

Verslag algemene ledenvergadering juni

door Erik van der Werff op 29 juni 2016

Afgelopen donderdag was de eerst algemene ledenvergadering in ons honk aan de Boschdijk. De raadsfractie blikte terug op het afgelopen politieke jaar en keek vooruit naar de komende periode. Er werd gesproken en gedisccusieerd over het thema wonen, met twee gasten die waren uitgenodigd door onze wethouder Yasin Torunoglu.

lees verder »

Verslag ALV 17-3

door Erik van der Werff op 24 maart 2016

Opening en welkom door voorzitter Mary Fiers Mededelingen Plan de campagne om een honk vast te leggen: een pand aan de Boschdijk. Het is nog niet contractueel vastgelegd. Oproep aan leden om mee te helpen klussen en voor eventuele huisraad. Aanmelden via secretaris@pvda-eindhoven.nl   Rapport over online communicatie van Fontys studenten. Ligt tijdens de vergadering

lees verder »

Groepskorting congres Amersfoort

door Erik van der Werff op 11 februari 2016

Beste leden, Mocht u naar het congres gaan komend weekeinde in Amersfoort gaan, dan vraag ik graag de aandacht voor de oproep van de afdeling Tilburg. De PvdA-afdeling Tilburg neemt het voortouw om zaterdag 13 februari met een grote groep Brabanders naar het congres in Amersfoort te gaan.

lees verder »